وب سایت های آماده باjoomla و wordpress
در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در رابطه با وب سایت های آماده باjoomla و wordpress در اختیار کاربران سایت قرار دهیم مدیریت سایت با استفاده از این سیستم ها کار نسبتا آسانی است و اغلب مدیران سایت ترجیح می دهند که از آن ها استفاده کنند. امروزه برای راه اندازی سایت خود نیاز به دانش برنامه نویسی ندارید و به راحتی می توانید از سیستم های مدیریت محتوی موجود در دنیا مانند جوملا و وردپرس استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید تا هر یک از این سیستم های مدیریت محتوی را به شما معرفی کنیم
وردپرس:
می توان گفت وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوی می باشد. راه اندازی سایت با وردپرس که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد بسیار آسان است و اغلب ادمین ها ترجیح می دهند که با وردپرس کار کنند این سیستم نیز مانند تمام سیستم ها دارای معایب و مزیت های فراوانی است که در ادامه به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.
مزایای وردپرس:
یکی از مزیت های وردپرس متن باز بودن آن می باشد این امر به شما امکان ایجاد تغییرات دلخواه در پنل مدیریت را می دهد البته در نظر داشته باشید برای ایجاد این دسته از تغییرات باید به زبان برنامه نویسی php تسلطی نسبی داشته باشید.
قابلیت نصب وردپرس فارسی یکی دیگر از مزایای وردپرس است که رابطه کاربری آسان میان ادمین و پنل را ایجاد می کند. همچنین وردپرس با دارا بودن قابلیت نصب قالب های آماده باعث می شود که شما بدون داشتن دانش کد نویسی بتوانید ظاهر دلخواهی برای سایت خود به وجود بیاورید.
معایب وردپرس:
یکی از معایب وردپرس امنیت پایین آن است، در دسترس بودن کد های وردپرس باعث می شود که تمامی افراد از کد نویسی سایت مطلع باشند و هکر ها می توانند با استفاده از نقص های موجود در این سیستم مدیریت محتوی به سایت نفوذ پیدا کنند.
یکی دیگر از معایب وردپرس هزینه نگهداری آن می باشد شما برای پشتیبانی، هاستینگ و استفاده از افزونه های پولی وردپرس باید هزینه پرداخت کنید.
جوملا:
جوملا یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوی در دنیا محسوب می شود که در سال 2005 عرضه شده است در ادامه به بررسی این سیستم مدیریت محتوی می پردازیم.
مزایای جوملا:
از مزایای این سیستم مدیریت محتوی می توان به نصب آسان، دارا بودن افزونه های قدرتمند جهت ایجاد بخش های مختلف در سایت، امکان تعیین سطح دسترسی کاربران سایت در سطح پیشرفته و غیره اشاره کرد
معایب جوملا:
این سیستم هم مانند وردپرس دارای معایبی است که برخی از آن ها عبارتند از سفارشی سازی سخت و پیچیده سایت، عدم بهینه بودن کد های آن و غیره.
امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در رابطه با وب سایت های آماده باjoomla و wordpress بدست آورده باشید.